vijest

0

PSG bi prebio dug za Icardija: Umjesto 70 milijuna eura nudi igrača u zamjenu

12.05.2020 10:03 | Germanijak

Parižani već neko vrijeme pokušavaju dogovriti drugi model otplate za Maura Icardija.

Veličina slova A A A

Pandemija koronavirusa učinila je svoje i u jednom od najbogatijih svjetskih nogometnih klubova pa bi se PSG nekako pokušao dogovoriti s Interom te spustiti dogovorenu cijenu od 70 milijuna eurakoliko su trepali uplatiti za Maura Icardija. Šeik bi u Milano radije poslao igrača iz aktualnog kadra umjesto novčanica, a Arsenal sve prati iz prikrajka.

PSG je ranijim završetkom Ligue 1 ostao bez velikog dijela prihoda na koje je računao i pokušava reducirati troškove, to uključuje smanjenje plaća aktualnom kadru, rezanje viškova i pokušaj smanjenja već unaprijed dogovorenih rata transfera.

Između ostalih pregovaraju s Interom, jer su na koncu sezone trebali otkupiti Maura Icardija, koji je ove sezone na posudbi zabio 20 golova u 31 utakmicu, za 70 milijuna eura. Umjesto tog iznosa, uplatili bi nešto manje i u suprotnom smjeru poslali Juilana Draxlera, veznog igrača koji trenutačno vrijedi 24.000.000 eura po Transfermarktu.

Nijemac je već nekoliko putao odbio selidbu iz Grada svjetla, iako je u tekućoj sezoni odigrao samo 11 utakmica, jer jako dobro zarađuje, no sljedeće će godine moći otići bez odštete pa će ga Parižani iskrcati ovo ljeto pod svaku cijenu...

Prije tri godine Draxler je došao u PSG iz Wolfsburga za 36.000.000 eura, a PSG se nada kako bi Conte mogao zagristi jer nema pravu zamjenu za Christiana Eriksena...

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka