vijest

0

Prva sportska žrtva korone: Preminuo čovjek koji je Šukera i Mijatovića doveo u Real

21.03.2020 22:03 | Germanijak/I.G.

Loša vijest stigla je iz Madrida.

Veličina slova A A A

Stigla je prva ljudska žrtva iz svijeta sporta zbog koronavirusa.

Španjolski mediji su prenijeli da je preminuo Lorenzo Sanz, bivši dugogodišnji predsjednik najtrofejnijeg europskog nogometnog kluba, Real Madrida. Također je služio i na ostalim važnim funkcijama Kraljevskog kluba.

Prije dva dana smo prenijeli vijest kako je Sanz, koji je podlegao opasnom virusu u 76. godinu, jako loše. Sin je bio obznanio javnosti da je Lorenzo jako kritično, a sada je nažalost došla tužna vijest.

Sanz je inače zasjeo na mjesto predsjednika kluba 1995., a njegovi prvi potezi bili su dovođenje Davora Šukera i Predraga Mijatovića, a pod njegovim je vodstvom Kraljevski klub osvojio tri naslova europskih prvaka.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka