vijest

0

Prije tri godine driblao ga je Messi, a sad bi mogao u Dinamo

13.06.2019 08:07 | Germanijak

Bivši igrač Espanyola zanimljiv je Dinamu.

Veličina slova A A A

Nenad Bjelica pogledao je navodno desetak lijevih bekova unazad nekoliko tjedana, najglasnije su zazvonila imena Jacquesa Francoisa Moubandjea iz Toulousea i Rafe Soaresa iz Guimaraesa, ali oni najvjerojatnije neće biti ti – no mogao bi biti španjolski internacionalac Arsenala iz Tule.

Victor Alvarez (28) zanimljiv je Dinamovom stručnom stožeru pišu Sportske novosti. Riječ je o igraču koji je igrao za mlađe uzraste španjolske reprezentacije i Espanyol, a trenutačno igra u prvoj ruskoj ligi. U doba dok je igrao za „drugi“ klub iz Barcelone natukao je 70-ak utakmica u La Ligi zabio dva gola i namjestio ih osam. Prije tri godine igrao je protiv Messija, a onda se 2017. godine zaputio u Rusiju.

Ono što je najvažnije za Modru struku, mogao bi doći besplatno, odnosno samo za plaću jer mu krajem lipnja istječe ugovor. Sad treba vidjeti hoće li pronaći zajednički jezik s trenerom Nenadom Bjelicom i novim sportskim direktorom.

Moubandje se također približava kraju ugovora, ali obavijestio je Dinamo kako ima druge planove za budućnost, Soares je ponuđen Dinamu, ali je na koncu bio preskup, vidjet ćemo hoće li treća biti sreća.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka