vijest

0

Premierligaši dogovorili datum povratka nogometu!

28.05.2020 15:44 | Germanijak

Jučer su klubovi iz Premier lige dobili zeleno svjetlo za treniranje u većim skupinama, a danas su dogovorili datum povratka nogometnog prvenstva.

Veličina slova A A A

Premierligaški klubovi dogovorili su kako će Premier liga ponovo krenuti 17. lipnja, što predstavlja ogroman pomak u planovima za projekt Restart, prenosi Mirror.

Premier liga očajnički pokušava dogovoriti plan za povratak natjecanju nakon suspenzije zbog pandemije koronavirusa koja traje od ožujka.

Jučer su klubovi jednoglasno izglasali početak kontaktnih treninga, koji su započeli od danas, a posljednja trećina sljedećeg mjeseca bit će dan kad bi se lopta ponovo trebala zakotrljati premierligaškim travnjacima.

Premierligaški klubovi tako će imati tri tjedna za povratak u natjecateljsku formu prije željno iščekivanog povratka najbolje nogometne lige na svijetu.

Englezi nisu odigrali ni utakmicu od početka ožujka, ali mnogi smatraju kako će im ovo vrijeme biti dovoljno za dovesti igrače u red i pripremitit ih za kraj sezone.

Newcastle je prvi objavio fotografije današnjeg treninga u većim skupinama, a njihov će primjer slijediti još dio klubova iz engleske nogometne elite. Ostali su odlučili pričekati još dva ili tri kruga testiranja igrača prije nego se vrate normalnom treniranju, iako su zasat pronašli samo četiri pozitivna nogometaša na uzorku od 1008 testiranih ljudi u tri kruga testiranja...

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka