vijest

0

Predsjednik UEFA-e: Nešto nije u redu u organizaciji Hajduka

08.10.2019 12:32 | Germanijak/I.G.

Čelnik krovne europske nogometne federacije otkrio je za koga je navijao kao mladić.

Veličina slova A A A

Predsjednik UEFA-e, Aleksander Čeferin, dao je intervju Sportskim novostima povodom njihove obljetnice 20 tisućitog broja izlaska. Najčitanije sportsko tiskano izdanje u Hrvata intervju će objaviti u tri dijela, a u prvom dijelu Slovenac je govorio o svojoj 'ljubavi iz mladosti' – splitskom Hajduku.

„I kada sam gledao susret Olimpije protiv Hajduka u Bežigradu, ja sam navijao za Hajduk. To je sve bila naša država“, započeo je priču uskoro 52-godišnji nogometni djelatnik. Nastavio je: „Meni je žao da je Hajduk u takvom stanju sad. Nisam bio nikad na stadionu u Splitu, ali tu sam gledao u Ljubljani kada je bila Jugoslavenska liga. Prva utakmica koju se sjećam da sam uživo gledao bila je Hajduk–Olimpija 1982. godine, tada sam imao 15 godina“.

Potom se Čeferin vratio na Hajduk i način upravljanja splitskmi klubom.

„Nešto nije u redu u organizaciji. To ja dolje pričam i sa svojim prijateljima na Hvaru. Ako se nešto ne promijeni... Ako godine i godine i godine ne možeš pobijediti, nešto nije u redu“, zaključio je predsjednik krovne europske nogometne organizacije,.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka