vijest

0

Potpisao za drugoligaša pa pobjegao iz zemlje nakon sedam dana zbog bizarnog razloga

21.08.2019 09:39 | Germanijak/I.A.S.

Mi smo se odmah sjetili filma Ledena staza, a vi?

Veličina slova A A A

Luda priča stiže nam iz Švedske.

U prvom planu nalazi se Trelleborgs, klub koji je prošle godine ispao iz najelitnijeg ranga švedskog nogometa te se tamo pod svaku cijenu žele ekspresno vratiti.

Ono što švedski, odnosno skandinavski klubovi rade, je to da dovode veliki broj igrača s Crnog kontinenta kojima imaju u jednoj fizički zahtjevnoj ligi pokazati da su dorasli izazovu te kako su spremni izgraditi profesionalnu karijeru. Osim što se tamo igra itekako zahtjevan fizički nogomet, uvjeti za igru su u najmanju ruku izazovni.

Najbolje je to na svojoj koži osjetio Musa Noah Kamara, najbolji strijelac u prvenstvu Sijera Leone prošle godine koji je dobio poziv priključiti se švedskoj momčadi. Baš kao i mnogi Kamara je u Švedsku stigao sa velikim očekivanjima, ali nakon sedam dana shvatio je kako Švedska ipak nije obećana zemlja za njega. Razlog? Hladnoća!

Naime, Kamara se odlučio vratiti na afrički kontinent iz „osobnih razloga“ iako je u medijima procurila priča kako ovaj zanimljivi napadač nije bio spreman igrati nogomet u uvjetima koji su ga dočekali na Skandinaviji. Treba reći kako se od njega puno očekivalo budući da je prošle godine ovaj 19-godišnjak bio najbolji strijelac ondašnje prve lige sa 15 postignutih pogodaka, a odlazak u Trelleborgs trebala je biti samo odskočna daska u njegovoj karijeri.

Ugovornu obvezu potpisao je na tri i pol godine, a u Švedskoj se zadržao samo sedam dana.

Nevjerojatno!

(foto:trelleborgsff.se)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka