vijest

0

Posljednja tri susreta Ermilov je slavio, dolazi li danas i četvrti trijumf?

31.03.2020 14:20 | Germanijak

Stolni tenis je jedan od rijetkih sportova, koji nam u ovo čudno vrijeme omogućuje razonodu.

Veličina slova A A A

Čudno je vrijeme došlo za kladionice i kladioničare pa se spas vidi u stolnom tenisu. Tako se ukratko može opisati situacija na menuu posljednjih tjedana, u vrijeme pandemije koronavirusa, koja je paralizirala najpopularnija natjecanja.

Stolni tenis se može pohvaliti s dva turnira koja su danas na programu, a to je Liga pro Rusije i Setka kup. Sveukupno, nekoliko desetaka mečeva od kojih su neki počeli u prijepodnevnim satima.

Pogledajte TEČAJEVE na stolnoteniskim mečevima.

Naglasak stavljamo na Pro ligu, u kojoj nas očekuje dvoboj Ermilova i Kutuzova. Posljednja tri susreta otišla su na stranu Ermilova pa se postavlja pitanje da li će i četvrti?

Današnji favorit je osvojio dva prethodna turnira u grupi 350-400. U jučerašnjim popodnevnim duelima ostvario je tri pobjede od četiri susreta. Između ostalih slavio je i protiv današnjeg rivala i to u tri seta, 11:5, 11:8, 11:2. To je bila treća pobjeda nad Kutuzovim u posljednja dva dana.

Kutuzov je poprilično nestabilan igrač. Poslije dobrog nastupa na turniru 30. ožujka u jutarnjim satima, kad je zauzeo drugo mjesto, uslijedila je katastrofa u večernjem terminu. U četiri sudara upiso je isto toliko poraza.

Ermilov je bolji u međusobnim omjerima 3:1, a i trenutno je u boljoj formi. Na protekla tri turnira je od 12 mečeva uzeo osam pobjeda, dok je Kutuzov slavio samo četiri puta.

15:30 Ermilov - Kutuzov

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka