vijest

0

Portugalski mediji: Gojakov promašaj je trenutak velikog straha

15.03.2019 09:04 | Germanijak/D.V.

Benfica je sve morala riješiti ranije.

Veličina slova A A A

Portugalski mediji nisu pretjerivali u komentarima oko igre Benfice protiv Dinama, a osim pohvala na lijepim pogocima najčešće se isticala činjenica da su se igrali produžeci.

„Tri predivna pogotka slomila su otpor Hrvata, ali tek su igrači s klupe odveli stvari u željenom smjeru. Očekivani prolaz u četvrt finale je dosegnut tek nakon produžetaka, a isključenje Dinamovog beka olakšalo je posao“, prenosi najtiražnija lisabonska A Bola.

„Očekivalo se da riješe utakmicu u 90. minuta, ali „Orlovi“ su pojačanim pritiskom od drugog poluvremena zaslužili proći i ranije dosta zatvoreni Dinamo. Priča je krenula prema sretnom završetku kada je Pizzi dobio pomoć pričuva, Jonasa i Grimalda“, zaključio je O Jogo iz suparničkog tabora Porta.

„Konačni rezultat 3:0 zvuči lijepo, ali bilo je potrebno jako puno truda i vremena da se nadoknadi zaostatak iz Zagreba. Ključ plasmana je nađen na klupi za pričuve. Zasluženo, ali s puno muke“, komentirao je sportski dnevnik Record.

Nitko se nije bavio penalom na Petkoviću niti je taj detalj spomenut u tekstualnim prijenosima uživo. Ime suca samo je spomenuto u kontekstu aktera susreta i njegovim odlukama se nitko nije bavio. Navodi se Gojakov promašaj kao „trenutak velikog straha za Benficu“ i prolaz u četvrtfinale je nešto što je za njih normalno i očekivano te uspješno ostvareno.

(foto: Pixsell)

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka