vijest

0

Ponajbolji slovenski rukometaš riješio klupsko pitanje za sljedeće četiri godine

25.02.2020 15:20 | Germanijak/I.M.

Sjajan potez mađarskog kluba.

Veličina slova A A A

Slovenska rukometna reprezentacija na ovogodišnjem je Europskom prvenstvu osvojila četvrto mjesto, što je rezultat iznad svih očekivanja. Do tog ih je rezultata vodilo nekoliko sjajnih igrača, među kojima se prvenstveno ističe pet imena – odlični šuteri Jure Dolenec i Borut Mačkovšek, nepogrešivo krilo Blaž Janc, pivot Blaž Blagotinšek koji je stup obrane i sjajan realizator u napadu, ali jasno je da je vođa ove momčadi bio srednji vanjski Dean Bombač.

Sjajan strijelac, ali i asistent, Bombač je mozak slovenskog napada i o njegovom raspoloženju često ovisi i rezultat Dežele. Što se njegove klupske karijere tiče, danas je Szeged potvrdio kako je Bombač je stavio potpis na ugovor s ovim klubom do ljeta 2024. godine.

Ovo mu je drugi mandat u Szegedu (prvi je bio od 2014. do 2016. godine), potom otišao i Kielce, ali odlučio se za povratak 2018. i toliko je oduševio u Mađarskoj da su ga odlučili vezati ugovorom na još četiri godine, što je dosta riejdak slučaj u svijetu rukometa.

"Szeged je moj drugi dom. Svaki vrhunski sportaš sanja igrati na ovakvom mjestu. Ono što mi je važno i da moja obitelj uživa. Sretan sam što sam produžio ugovor, imamo ozbiljne ciljeve s ovom momčadi i želim pružiti svoj doprinos", rekao je Slovenac tom prilikom.

(foto: Pixsell)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka