vijest

0

Poljski mediji pišu: Odbijene sve tri ponude Osijeka za Slovenca Damjana Bohara

15.09.2020 21:39 | Germanijak/I.A.S.

Poznato je koliko su Osječani nudili, a navodno bi Bohar dolaskom u Osijek postao uvjerljivo najplaćeniji igrač u klubu.

Veličina slova A A A

Prema informacijama poljskih medija, točnije SUPER Expressa, poljski prvoligaš Zaglebie Lubin odbio je je sve tri ponude Osijeka za njihovog veznjaka Damjana Bohara.

Prva ponuda Osječana bila je sljedeća: 400 tisuća eura odmah plus dodatnih 10 posto od profita od prodaje. Ona je glatko odbijena.

Druga ponuda bila je nešto izdašnija: 500 tisuća eura, jednokratno. Također, Poljake to nije zanimalo.

Za kraj, Nenad Bjelica ponudio je sljedeće: Za 28-godišnjeg Slovenca iz Osijeka je stigla ponuda teška 650 tisuća eura, a cijeli transfer može se povećati za dodatnih 50 tisuća eura u slučaju da budu ostvareni određeni bonusi.

Poljaci su, piše SUPER Express, i to u konačnici odbili.

Bohar je navodno i više nego zainteresira za odlazak, a razlog tome je taj što mu Osijek, prema informacijama poljskih medija, nudi duplo veća primanja u odnosu na ono što ima u Zaglebijeu. Navodno bi riječ mogla biti o 400 tisuća eura godišnje, ali potvrde takvih navoda još uvijek nema.

Podsjećamo, upravo ste na Germanijaku mogli prvi pročitati da će Nenad Bjelica postati novi trener Osijeka, a on se po svojem povratku 'kući' nije dugo držao po strani te je u prvih mjesec dana dogovorio dva pojačanja – Marija Jurčevića i Jose Antonija Cara.

Bjelica na tome ne planira stati, osim Bohara spominjao se i potencijalni dolazak Cekicija, ali talentirani Albanac iz ljubljanske Olimpije u ovom je trenutku nešto bliži odlasku u Tursku.

Hoće li Osječani po četvrti put povisti svoju ponudu tek treba vidjeti, ali prema svemu sudeći Bohar je velika želja Nenada Bjelice te od njega ne planira tek tako odustati.

(foto: Action Images)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka