vijest

0

Pet igrača sigurno odlazi iz Bayerna

13.07.2020 11:10 | Germanijak/I.G.

Nastavlja se remont na Allianz Areni.

Veličina slova A A A

Njemački Kicker donosi nekoliko važnih informacija vezanih uz broj članova svlačionice Bayern Munchena iduće sezone.

Budućnost Ivana Perišića i dalje visi u zraku, barem službeno. Neslužbeno, hrvatski reprezentativac sigurno neće biti otkupljen od strane njemačkog prvaka te će se on vratiti u Inter, a tamo će vidjeti što dalje s njim.

Osim Perišića, sigurni su odlasci još dvojice igrača koji su na posudbi na Allianz Areni – Coutinho će biti vraćen Barceloni, dok će Alvaro Odriozola natrag put Madrida nakon samo pola godine.

Osim ovog trojca, praktički sigurni su odlasci sada trećeg golmana Svena Ulreicha, kao i dugogodišnjeg senatora u momčadi, Javija Martineza.

Najveći upitnik je nad sudbinom Thiaga Alcantare. ESPN prenosi kako ga Liverpool ne planira kupiti jer su Bavarci postavili preveliku cijenu (oko 35 milijuna eura), a drugi razlog je činjenica da je španjolski reprezentativac već napunio 29 godina, što se ne uklapa u sportsku politiku Redsa. Ipak, ukoliko Thiago ne potpiše novi ugovor, Bayern će ga sigurno prodati.

Kicker dodaje kako sudbina Corentina Tolissoa uvelike ovisi o sudbini Thiaga i Javija, ali njegove šanse za ostankom su se poprilično povećale, a u Saebener Strasseu razmišljaju i dalje o dodatnim pojačanjima ovog ljeta, a to bi trebale biti pozicije desnog beka i veznjaka.

(Foto: Action Images)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka