vijest

0

Perković ozlijeđena stigla do bronce: "Nisam znala hoći li uopće nastupiti"

04.10.2019 22:47 | Germanijak/I.M.

Vrlo emotivna bila je Sandra nakon nove medalje.

Veličina slova A A A

Sandra Perković osvojila je brončanu medalju na SP-u u Dohi. Svjetska prvakinja je Kubanka Perez s 69,17, a druga je njena sunarodnakinja Caballero s 68,44.

Perković je bacila u prvoj seriji 66,72 što joj je bilo dovoljno za treće mjesto. Sandra je imala tri ispravna hica u prve tri serije (66,72 m, 62,30 m, 66,19 m), u četvrtoj i petoj je namjerno prestupila, a u šestoj je njezin disk završio u zaštitnoj mreži.

Sada ukupno ima pet zlata s EP-a, dva zlata, po jedno srebro i broncu sa SP-a, kao i dva zlata s Olimpijskih igara. No, prve izjave nakon natjecanja otkrile su kroz što je naša najbolja atletičarka prolazila:

"Jučerašnji trening nisam završila do kraja, došla sam puno spremnija nego što sam bila danas cijeli dan. Nisam znala hoću li uopće nastupati, cijelo vrijeme sam se štedila u sobi. Čak ni mama nije znala, rekla sam joj da je blaža povreda. No, i takva sam uspjela izvući medalju, ovo je moja četvrta medalja na svjetskim prvenstva i u Tokiju se nadam boljem plasmanu", rekla je pod dojmom emocija. 

"Drago mi je da sam u prvoj seriji osigurala medalju, žao mi je što više nisam napredovala. Želim čestitati curama što su uzele zlato i srebro, šta je - tu je. Sljedeće godine su Olimpijske igre, znamo što možemo očekivati", najavila je Perković što je čeka. 

Sljedeće godine Sandra će hvatati šesto uzastopno europsko zlato, kao i treće olimpijsko u nizu. 

(foto: Reuters)

najnovije vijesti

najviše komentara

Eros s onoga svijeta

Ima brzinu, dribling i znanje za igranje u nekoj od lige petice, ali njegova arogancija i indiferentnost...

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka