vijest

0

Pazi da ne ideš Melli ispod zvijezda: “Znam da mi ne vjerujete, ali blokirao sam Ziona“

14.04.2020 13:22 | Germanijak/I.A.S.

Rekla-kazala...

Veličina slova A A A

Nicolo Melli priznao je da ga je suigrač iz New Orleans Pelicansa, Zion Williamson, više puta “posterizirao”, ali i da ga je barem jednom uspješno blokirao, iako mu nitko ne vjeruje, prenosi nbacro.com.

“Nitko mi ne vjeruje, ali na jednom treningu sam blokirao Ziona Williamsona. Da, istina, puno puta mi je zakucao “u facu”. Ali stvarno sam ga blokirao, nemojte se smijati, stvarno sam ga blokirao”, rekao je u intervjuu za La Giornata Tipo i dodao:

“Zion Williamson nije uopće debeo. Nikako. Ima manje masnih naslaga od mene, a ljudi kažu da loše trenira. Ne, on je ljudsko biće koje se razlikuje od ostalih. Apsolutno nije debeo i posjeduje atleticizam kakav nikad prije nisam vidio.”, dodao je bivši igrač Fenera.

Što se tiče masnoće, Melli je priznao da je hrana njegov “grijeh”:

“Volim jesti previše, no onda više treniram da bih “opravdao” sve što pojedem. Umjesto da prestanem jesti tjesteninu, treniram više. To sam također rekao nutricionistu Pelicansa.”, zaključio je talijanski reprezentativac.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka