vijest

0

Palace ne gubi u dvoboju ranjenih

29.06.2020 08:01 | Germanijak/M.N.

Oba trenera imaju problema sa izostancima.

Veličina slova A A A

NOGOMETNI TIP |21:00| Crystal Palace – Burnley (Crystal Palace će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno, tip 1x, tečaj 1,47)

Dvoboj dvaju momčadi iz same sredine terena. Domaćin je 10., gost jedno mjesto iza njih, ali razlog tom poretku je gol razlika budući da su bodovno izravnati. Obje momčadi imaju problema s ozljedama, s tim da su one od domaćeg sastava ipak nešto značajnije budući da im nedostaju Zaha, Guaita i Benteke. U prvom međusobnom ogledu između ove dvije sezone slavio je Palace u gostima (0:2), ali oni koji su zabijali (Zaha, Schlupp) danas neće biti na terenu. Tvrda utakmica, a mogla bi odlučivati jedna lopta. Međutim, više izgleda dajemo domaćinima pa će naš tip biti 1x.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Paul Ellis/Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka