vijest

0

Odzvonilo Valverdeu – odlazi na kraju sezone, a nasljednik se bira između ove dvojice

06.11.2019 13:41 | Germanijak/I.G.

Barcelona neće produžiti ugovor aktualnom strategu.

Veličina slova A A A

Sve tromija i bezopasnija igra Barcelone, koštat će njihovog trenera Ernestea Valverdea pozicije.

Kako prenosi španjolska Marca, uprava katalonskog ponosa odlučila je da neće iskoristiti opciju produljenja u aktualnom ugovoru, te će Valverde na ljeto postati bivši – ako ne i ranije, dodali bi cinici. Njegov aktualni ugovor istječe u lipnju sljedeće godine i to će biti njegov oproštaj od Camp Noua, a spomenuti izvor tvrdi kako jedan trener stoji spreman kako bi preuzeo klupu Blaugrane.

Riječ je o Ronaldu Koemanu, aktualnom izborniku Nizozemske koji u svojoj klauzuli ima određeno da može napustiti kormilo reprezentacije ukoliko stigne ponuda Barcelone. Još se ne zna odnosi li se to na period tek nakon nadolazećeg Eura ili možda i ranije.

 

 

Koeman je izjavio da je Barca jedini klub zbog kojega bi dao ostavku na mjesto izbornika Oranja, ali uprava španjolskog prvaka koketira sa još jednim imenom.

Riječ je o Marcelu Gallardu, treneru River Platea, koji je postao ikona tog kluba – kako igračka, tako i trenerska. Marca je posljednjih dana pisala kako je on najizgledniji kandidat, ali očito je sportski direktor Eric Abidal s predsjednikom Bjosep Mariom Bartomeuom u velikoj dilemi.

Gallardo je lani osvojio Copu Libertadores s Riverom, a ove sezone ponovno je stigao do finala koje će se odigrati 23. studenog, a tamo ih čeka brazilski Flamengo.

 

 

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka