vijest

0

Odluka je pala: Evo hoće li Netsi potpisati Carmela

26.09.2019 09:43 | Germanijak

I ova saga se bliži zaključenju.

Veličina slova A A A

Nakon što se gotovo cijela američka košarkaška i sportska javnost digla na noge povodom činjenice da Carmelo Anthony ne može naći igrački angažman unutar nijednog od 30 rostera NBA lige, prije nekoliko tjedana stvari su se pokrenule s mrtve točke.

Melo se ''zbližio'' sa Brooklyn Netsima, počeo trenirati s njima, te je sve upućivalo na to da se napokon rodila ljubav između nekadašnjeg superstara i trenutno najbolje ekipe njegovog grada New Yorka.

Međutim, barem za sada, ništa od toga. Umjesto njega, potpisali su C.J.-a Williamsa i Johna Egbunua, javlja službeni PR Netsa.

Williams je 29-godišnji bek koji je većinu dosadašnje karijere proveo po razvojnim ekipama, a zadnje dvije sezone bio je članom L.A. Clippersa i Minnesota Timberwolvesa.

Egbunu je 211 centimetara visoki centar koji je zadnje dvije sezone igrao na sveučilištu Florida, gdje je bilježio brojke od 10 poena i 6.5 skokova po susretu.

Zadnje NBA minute Anthony je odigrao još zimus za Houston Rocketse, no otpušten je već nakon 10 utakmica. Poznati novinar Stephen A. Smith ima zanimljivo tumačenje:

„Analitika je kriva za to. Rocketsi imaju ekipu koja se bavi analitikom kod procjenjivanja igrača, a provjere se rade u koracima od deset utakmica. Znači Melo nije mogao dobiti 15 utakmica ako nije zadovoljio prvu provjeru. Sljedeće provjere su na 20, 30, 40 utakmica i tako dalje.“, zaključio je.

 

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka