vijest

0

Novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj: Igrač Murtera zaražen, dvije momčadi u samoizolaciji

16.07.2020 11:15 | Germanijak/I.A.S.

Loše vijesti.

Veličina slova A A A

Kada je HNS sredinom svibnja odlučio da će se natjecanje 1. HMNL nastaviti, mnogi su se pribojavali moguće pojave korona-virusa u futsalu. Na žalost, crne slutnje su se i obistinile. Jedan igrač Murtera pozitivan je na koronavirus, što je dovelo do toga da je danas niz igrača i futsal-djelatnika u samoizolaciji, piše crofutsal.com.

Murter je 3. srpnja u Sutinskim vrelima otvorio drugoligašku ‘Ligu za prvaka’ dvobojem protiv Novog Marofa, a još dva dana ranije danas zaraženi igrač imao je blago povišenu temperaturu, te je osjećao slabost. No ipak, liječnik je odobrio igraču odlazak u Zagreb, a osjećaj slabosti i umora nagnao je igrača da obavi serološko testiranje čiji je nalaz bio negativan.

Dan nakon dvoboja protiv Novog Marofa, Murter je igrao protiv Osijeka, čime su otočani zaključili svoju epizodu u Sutinskim vrelima. U četvrtak 9. srpnja Murter je u solinskoj Bilankuši igrao dvoboj dodatnih kvalifikacija za popunu 1. HMNL protiv splitskog Universitasa, a glavni protagonist naše priče se osjećao dobro, te je nastupio u spomenutom dvoboju. No dan kasnije gubi osjet okusa i mirisa, te je u ponedjeljak podvrgnut testiranju na korona-virus, koji se pokazao pozitivnim.

Zbog pojave korona-virusa u futsalu danas je mnoštvo igrača i futsal-djelatnika u samoizolaciji. Tako je kompletan MNK Murter u samoizolaciji, a kako doznajemo u samoizolaciji je i kompletna momčad splitskog AFCU-a koja je u solinskoj Bilankuši nastupila protiv Murtera. Uz igrače, u samoizolaciji su i službene osobe, treneri, liječnik, te sve osobe koje su za vrijeme susreta bile na parketu solinske Bilankuše.

U samoizolaciji momčad Novog Marofa koja je na otvaranju drugoligaške ‘Lige za prvaka’ igrala protiv Murtera, no začudilo nas je što Osječani do trenutka objave ovog članka nisu stavljeni u samoizolaciju.

Cijeli članak u izvornom obliku pročitajte OVDJE

(foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka