vijest

0

Novi promašaj: Hajduk se već pokušava riješiti ovogodišnjeg pojačanja

02.12.2019 16:27 | Germanijak

Nije se pokazao kao dovoljno dobar.

Veličina slova A A A

Prijelazni rok sve nam je bliži, a Hajduk će u njemu pokušati ispraviti pogrešku nastalu dovođenjem Oleksandra Svatoka. Ukrajinski stoper u veljači je plaćen 375 tisuća eura, ali nije se pokazao kao pojačanje. Dapače, mnogi navijači potpuno su nezadovoljni njegovim partijama, a čini se kako mu je definitivno odzvonilo na Poljudu. Srećom, našao se klub zainteresiran da ga dovede. 

Ukrajinski portal Fc Dnipro objavio je vijest kako su Hajduk i Dnipro-1 započeli pregovore oko povratka Svatoka u redove kluba u kojem je započeo nogometnu karijeru.

Stoper, koji je prošle zime stigao na Poljud iz Zoryje Luhansk nije uspio postati standardan član prve postave, kako kod trenera Oreščanina, tako i kod Burića. Trenutno je njegova perspektiva u splitu vrlo upitna. Prvi stoperski tandem su Ismajli i Simić, a tu su i mladi talenti iz omladinske škole Hajduka - Mario Vušković i Stipe Radić. 

Stoga je odlazak Svatoka vrlo izgledan, no Bijeli će svejedno pokušati izvući određenu odštetu, kako bi malo lakše prebrodili još jedan u nizu transfer promašaja, pogotovo kada pričamo o strancima. Stoga je vrlo izvjesno da će Ukrajinac ostati na brojci od 19 nastupa za poljudskog velikana, koliko je dosad skupio. 

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

Eros s onoga svijeta

Ima brzinu, dribling i znanje za igranje u nekoj od lige petice, ali njegova arogancija i indiferentnost...

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka