vijest

0

NHL planira sezonu završiti doigravanjem u dva grada

19.05.2020 10:18 | Germanijak/M.N.

Rukovodstvo najjače hokejaške lige blizu je rješenja za nastava.

Veličina slova A A A

Najjača hokejaška liga svijeta se ne igra od 12. ožujka, a prije prekida je do kraja regularnog dijela momčadi su trebale odigrati između 11 i 14 utakmica. Rukovodstvo lige je odlučno u namjeri sezonu privesti kraju pa su došli na ideju kako je to najbolje izvesti doigravanjem.

Plan je da play-off igra 24 momčadi, umjesto dosadašnjih 16 te da se sve utakmice odrade u dva grada.

Las Vegas bi gotovo sigurno bio jedan od domaćina jer imaju sjajne uvjete. Jedan resort je direktno povezan s dvoranom i taj bi prostor bio namijenjen isključivo za boravak igrača i klupskih zaposlenika. Druga zanimljiva lokacija je Columbus, koji bi predstavljao drugu konferenciju.

No, prema riječima povjerenika lige Garyja Bettmana još je osam, devet lokacija, koje zadovoljavaju uvjete, u igri za domaćinstvo.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

tagovi

NHL

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka