vijest

0

Nevjerojatni problemi za ponajboljeg svjetskog igrača, rukomet ovo ne pamti

02.04.2020 11:24 | Germanijak

Pandemija koronavirusa sve je poremetila.

Veličina slova A A A

Nesvakidašnja situacija mogla bi se odviti krajem rukometne sezone. Sander Sagosen, trenutno vjerojatno najveća zvijezda svjetskog rukometa i igrač za kojeg je naš Domagoj Duvnjak rekao kako je najbolji na svijetu, broji svoje posljednje mjesece u PSG-u. Sjajni Norvežanin na ljeto prelazi u redove Kiela, a tu se nazire potencijalna nedaća. 

Naime problem predstavlja plan završnice aktualne sezone Lige prvaka, jer će se ista igrati krajem kolovoza, a do tada biSagosen već trebao promijeniti klub. S obzirom na izdanja u ovoj sezoni, nije nimalo nemoguće da se Kiel i PSG sretnu na Final fouru Lige prvaka, dapače, to je prilično realan scenarij. Sagosen bi tada trebao nastupiti za svoj novi klub. 

"Ako se ovo dogodi na završnici, moj šef je tada Kiel i trebao bih nastupati za njih", jasan je bio Sagosen.

On je sa Kielom potpisao trogodišnji ugovor, nakon što je transfer dogovoren, te se samo čeka da mu ugovor u PSG-u istekne. No, tek treba vidjeti kako će se regulirati stanje s ugovorima i dogovorenim transferima zbog situacije s pandemijom koronavirusa. Nije isključeno da će Sagosen završiti sezonu u PSG-u, neovisno što će trajati do kolovoza. S druge strane, Kiel će se također boriti da već u ovogodišnjem pohodu na naslov prvaka Europe imaju magični tandem Duvnjak - Sagosen. 

Jedno je sigurno. Sagosen će kroz nekoliko mjeseci zaigrati za Kiel. Ostaje otvoreno pitanje tko će u lov na ovosezonsku Ligu prvaka s njim kao glavnim igračem? 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka