vijest

0

Neven Spahija vraća se u NBA ligu!

05.08.2019 22:24 | Germanijak/I.A.S.

Hrvatska kolonija u NBA ligi dobila je novo pojačanje.

Veličina slova A A A

Neven Spahija vraća se u NBA ligu! Od sljedeće godine trofejni hrvatski trener obnašat će ulogu jednog od pomoćnika Taylora Jenkinsa, novog glavnog trenera Memphis Grizzliesa.

Proslavljenom hrvatskom treneru ovo će biti drugi put da će raditi kao pomoćnik u najboljoj košarkaškoj ligi na svijetu budući da je od 2014. do 2017. bio pomoćni trener Atlante Hawksa.

Hrvatska kolonija dobila je tako novo pojačanje u NBA-u te će Spahiji društvo praviti još i  Bojan Bogdanović (Utah Jazz), Dario Šarić (Phoenix Suns), Ivica Zubac (LA Clippers), Mario Hezonja (Portland Trail Blazers), Ante Žižić (Cleveland Cavailiers), Dragan Bender (Milwaukee Bucks) i Luka Šamanić (San Antonio Spurs).

Treba naglasiti kako Memphis prema prvim predviđanjima nema prevelikih šansi stići do playoffa sljedeće godine, ali zato u svojem rosteru ima nekolicinu mladih igrača od kojih se najviše ističe Ja Morant, drugi izbor ovogodišnjeg NBA drafta oko kojeg će Grizzliesi nastojati izgraditi momčad.

Dodajemo za kraj kako će u Memphisu od sljedeće sezone svoje mjesto imati i jedan od miljenika zagrebačke publike Scoonie Penn, koji će baš poput proslavljenog hrvatskog trenera obnašati ulogu jednog od asistenata.

(foto:pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka