vijest

0

Rasprodano! Ulaznice za Slovačku na Rujevici planule u dva sata (VIDEO, FOTO)

29.10.2019 12:34 | Germanijak

Danas u podne započela je prodaja ulaznica za odlučujuću utakmicu kvalifikacija protiv Slovačke.

Veličina slova A A A

U utorak 29. listopada u podne započela je prodaja ulaznica za utakmicu protiv Slovačke koja će 16. studenoga biti odigrana na stadionu HNK Rijeka, a ulaznice za utakmicu protiv Gruzije koja se igra 19. studenoga u Puli moći će se  kupiti od 4. studenoga.

Navijači čekaju u redovima od pet ujutro, a zapadna tribina planula je u uvodnih pet minuta prodaje! Internetskih ulaznica pak nije bilo već nakon pola sata od puštanja u prodaju. U 14 sati s Rujevice su javili kako više nema ulaznica u prodaji!

Posljednji kvalifikacijski susret za EURO 2020. hrvatski reprezentativci odigrat će protiv Slovačke 16. studenog na stadionu HNK Rijeka (Rujevica), s početkom u 20:45 sati. Uz kvalifikacijsku utakmicu, Vatreni će na pulskoj Aldo Drosini odigrati prijateljski susret s reprezentacijom Gruzije.

Prodaja ulaznica putem interneta te na blagajnama stadiona HNK Rijeka za utakmicu protiv Slovačke započela je također danas, a blagajne će raditi svakim danom od 12 do 18 sati, odnosno do rasprodaje svih ulaznica.

Prodaja ulaznica za utakmicu protiv Gruzije počinje 4. studenoga putem interneta te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina. Radno vrijeme fan shopa je od 9 do 19 sati radnim danima te od 9 do 17 sati subotom i nedjeljom.

HNS je obavijestio navijače kako jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Sve ulaznice za navedene utakmice bit će personalizirane. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je predočiti presliku osobnog dokumenta za svaku osobu. Također, pri kupovini putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Također, upozorili su navijače kako će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s drugim podacima na ulaznici.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka