vijest

0

Nastavak priče o tajnom dogovoru u Zagrebu: Nisu svi srpski klubovi izignorirani

07.05.2019 10:53 | Germanijak

Partizan i Mega Bemax također dobili pozivnice za sastanak.

Veličina slova A A A

Kako javljaju beogradske Večernje novosti, poziv na zagrebački sastanak kojeg je organizirao čelni čovjek KK Budućnosti Dragan Bokan, dobili su i Partizan te Mega Bemax. Glavna tema sastanka trebalo je biti poništavanje finala ABA lige, ali i njena budućnost.

To u prijevodu znači kako su samo klubovi pod rukovodstvom Nebojše Čovića, Crvena zvezda i FMP, označeni kao nepoželjnima. Nastavak je to bure koja ne jenjava nakon finalne serije i svih nemilih događaja vezanih uz nju, a za koje se kao krivce uglavnom označuju Crvena zvezda, njeni navijači i vodstvo kluba na čelu sa Čovićem.

„Najmanji je problem tko je prvak, hoće li finalna serija biti poništena ili ne“, rekao je Bokan.

„Iza našeg zahtjeva ne stoji samo interes Budućnosti, već svih klubova koji se natječu u ABA ligi. Okupili smo pravni tim i došli do zaključka da bi trebali nastojati spasiti ABA ligu. Trenutno ABA liga ne postoji, na žalost svih ljudi koji vole ovaj sport i kojima je u interesu da liga ostane na životu.“

Generalni menadžer Mega Bemaxa Goran Ćakić potvrdio je da je njegov klub primio poziv. Iz Partizana se nisu htjeli izjasniti, dok su iz Zvezde potvrdili da poziv nisu dobili.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka