vijest

0

Napoli ima na stolu tri ponude za Roga

04.01.2019 13:35 | Germanijak/A.V.

Ne zna se gdje će Rog na proljeće igrati, ali sigurno je da to neće biti u Napoliju.

Veličina slova A A A

Što god se dogodilo ovaj siječanj jedno je sigurno, budućnost Marka Roga leži dalje od Napulja, hrvatski veznjak dolaskom Carla Ancelottija igra još manje nego što (ni)je igrao kod Maurizija Sarrija i ako želi spasiti karijeru, mora pronaći novi izazov…

Talijanski mediji prenose kako ima tri opcije za nastavak karijere, klub će ih sve tri uzeti u obzir i odlučiti se za onu koja bude financijski najbolja.

Službena ponuda Fiorentine već je stigla, ali Napoli ne želi prihvatiti samo novac za Roga, želio bi ga uključiti u moguću trampu za Enrica Chiesu, jednu od najvećih mladih talijanskih zvijezda, ali ga žele tek na kraju sezone.

Druga opcija je trampa s Cagliarijem za Nicola Barellu, u koju bi ubacili još 20 milijuna eura kako bi pokrili razliku jer ga klub sa Sardinije neće prodati za manje od 40 milijuna eura.

U posljednjih nekoliko sati na Napolijevu adresu sjela je i ponuda Schalkea, koji bi ga želio posuditi do kraja sezone uz obavezan otkup njegovog ugovora. Predsjednik De Laurentiis ne želi ga pustiti bez klauzule koja uključuje mogući povratak u Napoli u slučaju da Rog procvjeta u Njemačkoj.

Ne zna se gdje bi mladi Varaždinac mogao završiti, ali sigurno je samo da to neće biti u Napulju.

(foto: Action Images)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka