vijest

0

Najveći transfer zime: Juve pripremio ponudu za Pogbu, evo što nude

09.11.2019 14:05 | Germanijak

Hoće li i Mandžo biti uključen u posao?

Veličina slova A A A

Povratak Paula Pogbe u Manchester United nije prošao kako se očekivalo. Daleko od toga da je francuski veznjak igrao loše, ali za nekoga tko je prije tri godine plaćen 105 milijuna eura, ipak je pokazao premalo. 

Stoga se već mjesecima, pa i godinama, pričao  njegovom ponovnom odlasku s Old Trafforda. Današnja Gazzetta dello Sport donosi novu epizodu ove sage, a u njoj se kao kupac spominje Juventus, koji je već jednom doveo Pogbu u svoje redove. Bilo je to 2012. godine kada je stigao kao slobodan igrač, nakon što Alex Ferguson nije prepoznao njegov talent. 

Naravno, ovaj puta će Stara dama ipak morati iskrcati vreću novca za ponajboljeg veznjaka svijeta, ali kako bi smanjili cijenu, voljni su ponuditi nekog od igrača. Prema pisanju Gazzette, ponuda glasi - 50 milijuna eura + jedan igrač, a Bianconeri nude Matuidija, Cana, Mandžukića i Ruganija. 

Čeka se odgovor iz Engleske, ali nekako nam se čini da je ovo pretanka ponuda, odnosno da će u Torinu morati uključiti barem dva igrača ili ostati na jednom, ali podebljati novčani dio.

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka