vijest

0

Modrić zbog Hazarda poludio na upravu Real Madrida

15.04.2019 11:42 | Germanijak/I.M.

Kapetan hrvatske reprezentacije i najbolji igrač svijeta otvoreno je izrazio nezadovoljstvo.

Veličina slova A A A

Da je Real zainteresiran za dovođenje Edena Hazarda više nije nikakva vijest. Dapače, navodno su kontakti između kluba i igrača već ostvareni, a u prilog realizaciji ide i činjenica da je Zinedine Zidane označio belgijsku zvijezdu kao svoju prvu metu za ljeto.

Chelsea pokušava zadržati Hazarda nudeći mu novi ugovor i 18 milijuna eura po sezoni, ali u Madridu imaju plan kako tome doskočiti. Neće mu izjednačiti plaću, ali će platiti 14 milijuna po sezoni te ponuditi bonuse poput određenog broja golova, titula ili broja nastupa, a posebna nagrada ide za osvajanje Zlatne lopte. Uz te bi se bonuse njegova plaća približila iznosu koji nudi Chelsea

Međutim, ovakav prijedlog nije naišao na odobravanje u svlačionici trostrukog uzastopnog prvaka Europe. Nekoliko igrača, u prvom redu Luka Modrić i Sergio Ramos, prilično su ljuti zbog ovakvog tretmana Hazarda. Oni uporno čekaju ponudu Reala za novi ugovor, dakako, s povećanom plaćom.

Modrić još od ljeta čeka novi ugovor, kada se naveliko pisalo o njegovom odlasku u Inter. Florentino Perez obećao je da će nagraditi najboljeg igrača svijeta s većom plaćom, ali to se još uvijek nije dogodilo i aktualni ugovor kapetana hrvatske reprezentacije traje do ljeta 2020. godine. 

Prema pisanju portala Diariogol, Kraljevski klub suočen je s velikim nezadovoljnstvom u svlačionici zbog ovakve situacije, a uz Modrića i Ramosa, još su neki igrači podigli glas. Naravno, još uvijek ništa nije potpisano, ali ovo je ozbiljno upozorenje kako će Perez morati biti itekako oprezan u nastavku operacije dovođenja Hazarda. 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka