vijest

0

Mladi reprezentativac Francuske ukrao suigraču sat i sada dobiva otkaz

27.09.2019 09:15 | Germanijak/I.G.

Doveo si je karijeru pod upitnik zbog bizarnog razloga

Veličina slova A A A

Nevjerojatna situacija događa se u Nici.

Francuski prvoligaš ovog je ljeta u svoje redove u transferu vrijednom 20 milijuna eura, doveo Kaspera Dolberga. Danski napadač pristigao je iz Ajaxa, ali taman kada je izgledalo da se odlično uklopio s novim suigračima nastao je vrlo bizaran skandal. Na treningu mu je, naime, ukraden ručni sat.

Bivši napadač Kopljanika prijetio je da više neće zaigrati za klub dok ne pronađu sat i krivca, a kako prenosi francuski L'Equipe, krivac je pronađen, odnosno sam je istupio. Mladi napadač Lamine Diaby Fadiga, priznao je da je ukrao sat te se ispričao suigraču, kapetanu Danteu te treneru Patricku Vieiri.

Međutim, kaznu će teško izbjeći. Iako se ponudio da mu isplati 70 tisuća eura, koliko je procijenjen sami sat, mladi reprezentativac Francuske u uzrastu do 18 godina će dobiti određenu kaznu. Francuski list piše kako je izgledno da bi mogao dobiti otkaz u Nici, iako je prošle sezone skupio već šest nastupa u Ligue 1 i jedan je od najvećih talenata u momčadi, pa i u Francuskoj u čijim je selekcijama prošao sve uzraste do trenutne U18.

(Foto: ogcnice.com/official)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka