vijest

0

Milutinov se ekspresno dogovorio s novim klubom za plaću od dva milijuna eura godišnje

09.04.2020 14:32 | Germanijak

Javljaju strani mediji.

Veličina slova A A A

Jutros smo objavili kako Nikola Milutinov neće produljiti ugovor s Olympiakosom i kako bi karijeru mogao nastaviti u moskovskom CSKA-u ili Barceloni, a sad talijanski mediji otkrivaju kako je i milanska Olimpija bila u igri, ali on je odabrao ugovor s Rusima težak dva milijuna eura godišnje.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, u Grčkoj je “javna tajna“ kako se Milutinov dogovorio s CSKA-om oko suradnje i da je samo pitanje vremena kad će dogovor biti služben!

Milutinova je CSKA tražio i lani, ali srpski centar želio je odraditi ugovor s Olympiakosom do kraja i prijateljski se rastati od velikana iz Pireja. Dimitrios Itoudis dugo inzistira na Milutinovu i sad će ga, čini se, dobiti.

Grci su objavili kako je obitelj Angelopoulos pregovarala s Milutinovim oko trogodišnjeg ugovora, nudili su mu drastično veću plaću, ali on je odabrao novi sportski izazov.

Neslužbeno se doznaje da je u Pireju igrao za oko 900.000 eura godišnje, novi ugovor bio je značajno izdašniji, ali ni blizu onome što su nudili Barca, Efes, Olimpija i na koncu CSKA, koji će ga plaćati dva milijuna eura na godinu.

(Foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka