vijest

0

Miljenik Hajdukovih navijača dobio slobodne papire

14.01.2020 12:31 | Germanijak

Od prvog dana tekuće godine je slobodan agent, ali neće moći igrati u prvoj polovici 2020. godine.

Veličina slova A A A

Miljenik Hajdukovih navijača Franck Ohandza dobio je slobodne papire i od prvog dana tekuće godine je slobodan igrač. Trener Henan Jianyea Wang Baoshan za kineske medije je otkrio kako klub neće nuditi novi ugovor kamerunskom internacionalcu i bivšem igraču Hajduka.

Kamerunac neće lako pronaći novi angažman jer zbog operacije iz listopada prošle godine vjerojatno neće biti u stanju zaigrati prvu polovicu 2020. godine.

U Henan je stigao u veljači prošle godine kao slobodan igrač iz Shenzena. U taj kineski klub pak stigao je iz Hajduka u veljači 2018. godine za odštetu od oko 1.200.000 eura. Trenutačno na Transfermarktu vrijedi 1.800.000 eura.

Bili su trenutačno u potrazi upravo za napadačem, a popularni Frane Zolja u svojem mandatu na Poljudu zabio je 26 komada u 68 nastupa u svim natjecanjima. Nažalost, problem golova mogao bi im riješiti tek iduće sezone jer će drugu polovicu tekuće natjecateljske, odnosno prvu polovicu tekuće kalendarske godine morati propustiti zbog spomenute operacije.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka