vijest

0

Milano dovodi BiH reprezentativca koji iza sebe ima sezonu karijere

26.05.2020 10:53 | Germanijak/I.M.

Odlične vijesti za BiH košarku.

Veličina slova A A A

Reprezentativac Bosne i Hercegovine - Amar Alibegović - na meti je najbogatijeg talijanskog kluba milanskom Olimpijom. Ovaj 25-godišnjak je trenutno član Virtusa iz Rima, ali gotovo je sigurno da će novu sezonu dočekati u drugoj sredini. 

Kako javlja novinar talijanske Anse Luca Guazzoni rimskom klubu ne nedostaje ponuda za Alibegovića, a Sportandu je potvrđeno da je najbliže dogovoru s Olimpijom.

Iza 25-godišnjeg krilnog centra je odlična sezona u kojoj je prosječno postizao 10,5 poena uz 7,2 skoka u 25.6 minuta koliko je prosječno provodio na parketu.

Osim igračke kvalitete 25-godišnjeg Alibegovića jedan od razloga za potpis bit će i to da će milanski klub nakon potpisivanja Davidea Morettija i dovođenja BiH igrača iskoristiti kao svojevrsno dokazivanje nadmoći nad Virtusom iz Bologne, piše Sportando.

Za kraj spomenimo kako je Amar Alibegović sin nekadašnjeg reprezentacivca Slovenije Teomana Alibegovića, koji je tijekom 1990-ih bio ponajbolji igrač nama zapadnih susjeda. Amar se, ipak, odlučio igrati za zemlju iz koje njegova obitelj vuče korijene. 

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka