vijest

0

Marco Asensio u ime svog Reala osvojio La Ligu i osigurao prvi trofej ove sezone Los Blancosa

23.03.2020 08:21 | Germanijak/I.A.S.

Riječ je naravno o virtualnoj verziji La Lige, a za vrijeme ovog challangea skupljeno je 140 tisuća eura koje idu u humanitarne svrhe.

Veličina slova A A A

Marco Asensio donio je svojem Real Madridu titulu prvaka te je upravo on najzaslužniji zašto je njegov Real Madrid stigao do prvog naslova La Liga challangea.

Asensio je, budući da je već neko vrijeme van pogona zbog teške ozljede, imao vremena vježbati na playstationu i usavršavati svoje znanje, a kada tome nadodamo još i da je igrao s Realom, vrlo vjerojatno jednom od najboljih momčadi na igrici, onda je jasno da njegovi suparnici praktički nisu imali nikakve šanse.

Naravno, sve ovo imali ste priliku gledati uživo putem twitcha, a za vrijeme trajanja „La Virtual Lige“ skupljeno je nešto više od 140 tisuća eura koje su nogometaši odlučili donirati u humanitarne svrhe-

Na ideju da se ogranizira ovakav turnir došao je  Ibai Llanos, jedan od najboljih španjolskih gamera, a kako je sve krenulo već ste imali prilike čitati na Germanijaku:

Za kraj dodajemo kako je u finalu Asensio bio bolji od Aitora Ruibala, krilnog napadača Leganesa na posudbi iz Betisa, a utakmica je završila rezučtatom 4:2 za Los Blancose.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka