vijest

0

Gasol otkrio što je rekao Embiidu kad ga je tješio

16.05.2019 16:39 | Germanijak/V.R.

Obojica braće Gasol su veliki sportaši.

Veličina slova A A A

Toronto Raptorsi plasirali su se u finale Istočne konferencije onime što će postati vjerojatno jedan od najikonskijih šuteva lige ikada, dugom dvojkom Kawhija Leonarda iz kuta prilikom čega se lopta dugo nećkala te na kraju odlučila ući u koš.

Leonarda u zabijanju tog košar su pokušali spriječiti prvo Ben Simmons, zatim Joel Embiid, a upravo preko Embiida je najbolji igrač Raptorsa uputio šut. Tren poslije našli  su se u situaciji u kojoj skamenjeni obojica iščekuju na koju će stranu lopta pasti, priželjkujući oprečne ishode.

Lopta je pala u obruč i označila početak neopisivog veselja za Leonarda i kompletnu dvoranu Air Canada centra, a kako i ne bi kad je upravo jedna neviđena drama završila za njih happy endom. Embiid, s druge strane, briznuo je u plač. Njegov brat po oružju s druge strane, kolega centar Marc Gasol stao ga je tješiti.

Detalj je to koji je privukao pažnju mnogih medija i ljubitelja košarke, kako Embiidove emocije, tako i Gasolova nevjerojatna empatija i ljudskost.

 

 

Prisjećajući se ovog trenutka, španjolski centar otkrio je što je rekao Kameruncu:

„Izrazio sam mu svoje osjećaje. Drag mi je. I ja sam igrač reketa, tako da razumijem njegovu borbu“, iskren je bio Gasol.

„Nekada smo imali istog agenta. Prije nego je uopće došao u NBA, Joel je živio kod njega, tako da sam čuo dosta priča o njegovim mlađim danima i odrastanju. Oduvijek sam cijenio njega i njegov karakter.“

Embiid je poznat kao igrač specifične, pomalo dječačke osobnosti, razigran i iskren, a kao takav prvi put je privukao pažnju Instagram komentarom na sliku izvjesnog modela Biance Ghezzi u kojem ju je priupitao: „Voliš li crne momke?“.

(foto: Reuters, CrossingBroad.com)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka