vijest

0

Luka Modrić donirao 800 tisuća kuna zadarskoj bolnici

30.03.2020 14:28 | Germanijak

Bravo za kapetana Vatrenih.

Veličina slova A A A

Akciji prikupljanja pomoći u borbi protiv pandemije koronavirusa ponovno se priključio Luka Modrić. Kapetan hrvatske reprezentacije je bolnici u Zadru donirao 790 tisuća kuna, a tim sredstvima kupit će se mobilni rendgen.

U zadarskoj bolnici potvrdili su da će taj uređaj staviti na COVID odjel, kao i da se Luka Modrić odmah nakon pojave koronavirusa u tom kraju javio pitajući što im treba, doznaje 057 info.

"Odlučili smo se za mobilni rendgen koji baš ima oznaku COVID-19 i namijenjen je za dijagnostiku pacijenata oboljelih od koronavirusa. Uređaj je naručen, Modrić će danas uplatiti i očekuje se da će nam za mjesec i pol dana biti isporučen" kažu u zadarskoj bolnici.

Zadarski nogometaš donirao je i Petrovu bolnicu u Zagrebu koja je stradala u potresu prije tjedan dana, a prema navodima zadarskog portala Kalelarga još je nekoliko puta uplatio donacije, ali je želio ostati anoniman. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka