vijest

0

Ludi listić: Zaokružio deset parova i pogodio tečaj 165

25.03.2020 12:45 | Germanijak/I.M.

Sjajan dobitak.

Veličina slova A A A

 

Pogledajte LISTIĆ

Naš je igrač na listić uplaćen preko weba naslagao 12 parova, a pogodio ih je deset. Iako to ne zvuči dobro, ipak imamo dobre vijesti. Naime, dva para koja nisu zaokružena zapravo se nisu ni odigrala te je na njih računat tečaj 1,0. Tako je na pogođenih deset parova ukupno pogodio tečaj od 165,45. Uz ulog od 5,43 kune dobitak je na kraju iznosio 853,73 kune. Šteta što nije bio malo jači ulog, no, lekcija za sljedeći puta - malo više vjere u svoj listić donijet će i bogatije zadovoljstvo. 

Ipak, ne sumnjamo da će i sa ovim dobitkom biti itekako zadovoljan. Mi mu upućujemo iskrene čestitke i nadamo se novim ovakvim listićima u Germania Sport kladionici. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka