vijest

0

LUDI LISTIĆ: Klonirao Starčevića deset puta

07.11.2019 12:17 | Germanijak

U Karlovac danas odlazi zavidna svota.

Veličina slova A A A

Igrač iz grada na četiri rijeke sinoć je bogatu sportsku ponudu pretvorio u jako lijep dobitak kojim će opušteno i solventno prebroditi nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane.

Znamo, prerano je za priču o tom, možda najljepšem razdoblju u godini, ali kada sa uloženih 950 uprihodite čak 10.264,76 kuna, za pretpostaviti je da će svotica potrajati.

Deset parova poredanih u sistem od šest mogućih pogodaka pa prema gore imao je potencijal za maksimalnih 164.469,66 kuna, ali veoma mudro je odigrano, jer će uvijek neki tipovi ostati s krive strane zdrava razuma.

Tako je naš igrač tipovao na golijadu u utakmici Atalante i Manchester Cityja, što je jako dobra prognoza – u pitanju su strojevi za golove. City gdje god da igra, a Atalanta je golovima najplodonosnija momčad Italije unazad sezonu i kusur.

Također, PSG, iako je imao dosta minimalnih pobjeda ove sezone, veoma je za očekivati da imajući u vidu razinu talenta u svojim redovima, napuni mrežu momčadima poput Bruggea, a nije neviđeno i da primi koji gol. Navedeno je također sinoć izostalo, ali ne i novac za mudrog Karlovčanina.

Čestitamo i puno sreće u budućem klađenju.

(foto: screenshot)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka