vijest

0

Ludi listić: Kakav majstor, pogodio 14 parova u jednom danu

24.03.2020 12:52 | Germanijak/I.M.

A navodno slaba ponuda...

Veličina slova A A A

Pogledajte LISTIĆ

Tko kaže da je ponuda slaba? Za prave igrače to sigurno ne vrijedi, a naš je igrač preko weba odigrao maestralan listić. Na njemu se nalazilo 14 parova stolnog tenisa, a kako bi izbjegao tragičan završetak, osigurao se sistemom 13/14. 

Za to nije bilo potrebe jer je svih 14 parova na koncu i zaokruženo. Šteta što je ulog samo bio dvije kune, tako da je konačan dobitak 559,00 kuna. No, lekcija za sljedeći puta - malo više vjere u svoj listić donijet će i bogatije zadovoljstvo. 

Ipak, ne sumnjamo da će i sa ovim dobitkom biti itekako zadovoljan. Mi mu upućujemo iskrene čestitke i nadamo se novim ovakvim listićima u Germania Sport kladionici. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Germania Sport web)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka