vijest

0

Liverpool prihvatio ponudu, Lovren odlazi s Anfielda

28.08.2019 07:51 | Germanijak

Konačno završava patnja.

Veličina slova A A A

Bilo je jasno od samog početka sezone kako za Dejana Lovrena minuta u Liverpoolu više nema. Pao je na mjesto tek četvrtog stopera, prestigli su ga Gomez i Matip, tako da je transfer jedina logična solucija. 

Prema pouzdanim izvorima na koje se pozivaju Sportske novosti, Liverpool je prihvatio ponudu Rome i stoper hrvatske reprezentacije seli na Olimpico. Radi se o posudbi s obvezom otkupa sljedećeg ljeta. To je, zapravo, još jedini detalj oko kojeg se pregovara. Želi se dogovoriti broj utakmica koliko ih Lovren mora odigrati prije nego se aktivira klauzula o obveznom otkupu, no i to će se konačno utanačiti u naredna tri-četiri dana. 

Iznos koji bi Roma trebala platiti za Hrvata putem pusudbe i kasnijeg otkupa još uvijek nije poznat. Talijanski mediji spekuliraju da Liverpool traži 20 milijuna eura, dok Roma nudi sedam manje. Kako se navodi u SN-u, klubovi su se našli negdje na sredini.

Roma će srebrnom Vatrenom biti šesti klub u karijeri. Osim za Liverpool, igrao je za Dinamo, Inter iz Zaprešića, Lyon, Southampton. 

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka