vijest

0

Ledena Banda vraća moral protiv starih mušterija

12.05.2020 10:23 | Germanijak/M.N.

Ruska Liga Pro i danas nudi sjajne tečajeve…

Veličina slova A A A

Tečajevi na rusku Ligu Pro su prejaki. Zašto onda s leda ne uzeti nešto unosno, kad smo još u prilici odigrati po koji tip na natjecanju u kojem se igraju tri trećine u trajanju po deset minuta.

Pogledajte TEČAJEVE Lige Pro 3x10

HOKEJAŠKI TIP |11:55| Ice Banda – 6 Trolley

Gosti polako postaju mušterije Bandi, koja ih je svladala čak pet puta zaredom. Dovoljno to govori o kvaliteti Trolleyja, koja je dosta niska pa poneka pobjeda kao protiv Ledokola baš iznenadi. Međutim, bez obzira što redovno gube od Bande, ipak ih ne razbijaju. Tako da i danas ne očekujemo pretjerano efikasan susret.

HOKEJAŠKI TIP |12:55| Moskovskiy – Ledokola

Dvoboj dviju ekipa čiji su susreti uvijek neizvjesni i na nož te se pobjednici često izmjenjuju. Danas također očekujemo takav dvoboj, no ipak malu prednost dajemo Eshalonu, jer nekako djeluju smirenije u tim međusobnim dvobojima.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka