vijest

0

Kroos: Ako Nijemci ne mogu, tko onda može?

15.05.2020 14:12 | Germanijak/M.N.

Bundesliga prva kreće s nastavkom sezone…

Veličina slova A A A

Koronavirus hendikepirao je cijeli planet, pošast nije izuzela ni najrazvijenije zemlje. Međutim, iako je Njemačka među najpogođenijim zemljama, tamošnja vlada je odradila sjajan posao. Dokaz toj tvrdnji je sutrašnji start Bundeslige, dok ostale zemlje u najboljim slučajevima za nastavak čekaju lipanj.

Pogledajte TEČAJEVE za Bundesligu.

Njemački veznjak Toni Kroos pohvalio je njemačke vlasti zbog posla učinjenog u borbi s koronavirusom.

„U Španjolskoj je dojam da, ako Nijemci ne mogu završiti sezonu, to onda ne može učiniti nitko“, izjavio je Kroos te dodao:

„Impresivno je to što se u Njemačkoj najbolje snalaze s problemom širenja korone, imaju najbolje brojke. A ako oni nisu u stanju dovršiti Bundesligu, tko onda može“?

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka