vijest

0

Kreću druge utakmice NBA doigravanja

15.04.2019 20:03 | Germanijak/V.R.

U nekim serijama se zakompliciralo odmah u startu.

Veličina slova A A A

Kompletnu večerašnju ponudu za NBA provjerite OVDJE i OVDJE.

Prve utakmice serija su odigrane. Jedna od ekipa koje moraju vaditi kestenje iz vatre su Sixersi s obzirom na domaći poraz u prvoj utakmici od iznenađujuće dobre i široke ekipe Netsa, a posebno bode u oči izostanak doprinosa nekih igrača Phile od kojih to nismo očekivali. Večeras imaju priliku za popravni.

U drugoj utakmici nam ostaje vidjeti hoće li Clippersi biti u stanju pružiti značajniji otpor prvom favoritu za naslov. Iznenađenje bi predstavljala makar jedna pobjeda u seriji druge najpopularnije ekipe iz Los Angelesa, a to posebno vrijedi i za večerašnju utakmicu prije nego serija preseli u južni dio Kalifornije.

J.J. REDICK (broj poena (15.5), tip više, tečaj 1.85)

Sixersi si ne smiju dopustiti još jedan kiks na domaćem terenu ako ne žele maksimalno zakomplicirati situaciju, a pomoć od strane šuta izvana je danas u NBA gotovo obavezan sastojak pobjedničkog čarobnog napitka. Ne vjerujemo da će Redick ponoviti lošu predstavu iz prve utakmice.

DEMARCUS COUSINS (broj poena(16.5), tip manje, tečaj 1.85)

Cousins će imati pune ruke posla oko jakog Harrella, a moguće je da, ovisno o kretanju rezultata, niti ne bude predugo na terenu. Kerr je svjestan važnosti doziranja minutaže igrača kao i intenziteta, što je uostalom pokazao u regularnoj sezoni. Pravi izazovi za njegovu ekipu počinju tek u drugom krugu, pa očekujemo da se Cousins u potpunosti tada aktivira.

DANILO GALLINARI (broj poena(19.5), tip manje, tečaj 1.85)

Talijanu je matchup Kevin Durant pa se ne očekuje da će se naigrati, kao uostalom ni u prvoj utakmici (šut iz igre 4-14), a pošto se ne očekuje pretjerana rezultatska neizvjesnost.

JOE HARRIS (broj poena(13.5), tip manje, tečaj 1.85)

U prvoj utakmici Harris je na početku stavio tri brze trice uhvativši Sixerse na spavanju, u drugoj utakmici očekuje se da će se momci iz Philadelphije uozbiljiti. Iako se radi o prvom tricašu lige regularnog dijela sa 47%, vjerujemo da su igrači Bretta Browna itekako svjesni te činjenice.

PHILADELPHIA – BROOKLYN (dodatni zbroj koševa 2(231.5), tip manje, tečaj 1.60)

Playoff je u prvim utakmicama pokazao da se broj koševa ipak smanjuje u odnosu na regularni dio sezone, a budući da Sixersi love kakav-takav priključak i pobjedu u ovoj utakmici, očekuje se da intenzitet bude na višoj razini u odnosu na prvu utakmicu.

(Foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka