vijest

0

Kovačev nasljednik je položio: Bayern počastio Flicka novim ugovorom

03.04.2020 19:58 | Germanijak/I.M.

Očekivan potez Bavaraca.

Veličina slova A A A

Početkom ove sezone Niko Kovač dobio je otkaz na mjestu trenera Bayerna, usprkos tome što je u debitantskoj sezoni osvojio duplu krunu. Presudio mu je lošiji start u drugu sezonu, no cijelo je vrijeme bio dojam kao da je uprava, ali i njemačka javnost, jedva čekala da se zareda s nekoliko slabijih rezultata. Kovač nijednog trena nije uživao potpuno povjerenje medija, no to je sada završena priča. 

Na klupi bavarskog giganta naslijedio ga je njegov pomoćnik Hansi Flick, koji je trebao biti samo privremeno rješenje. No, pokazalo se da je igra Bayerna poprimila znatno drugačije, napadačke obrise, rezultatski je to bilo popraćeno na kvalitetan način, stoga se Flick nametnuo kao trajna opcija.

 

 


 

To je klub i potvrdio danas jer je s njim potpisan dugotrajan ugovor, kojim je Flick vezan za Allianz Arenu do 2023. godine. Pod vodstvom aktualnog trenera, Bayern je u 21 utakmici ostvario fantastičan učinak - 18 pobjeda, jedan remi i samo dva poraza. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka