vijest

0

Kovač pred potpisom dva kapitalca, cijena 165 milijuna eura

13.07.2019 10:56 | Germanijak/I.G.

Konačno pronašli nasljednike Robbery tandema.

Veličina slova A A A

Čini se kako su muke po Niki Kovaču konačno došle kraju.

Hrvatski trener na klupi Bayern Munchena vapio je posljednjih tjedana za pojačanjima, posebice na krilnim pozicijama gdje su Bavarci ostali na dvojici igrača – Kingsleyu Comanu i Sergeu Gnabryu – i nasušno im je bio potreban nasljednik dvojca Robbery.

Kako prenose talijanski i engleski mediji, uprava njemačkog prvaka konačno je odlučila isprsiti se i omogućiti Kovaču da napadne titulu u Ligi prvaka sljedeće godine.

Kako prenosi dobro upućeni novinar Tancredi Palmeri, Bayern će uskoro osigurati potpis čak dva kapitalca za cijenu od 165 milijuna eura. Prvi je toliko željeni Leroy Sane, kojega bi klub sa Allianz Arene trebao platiti 90 milijuna eura, dok je drugo ime Nicolas Pepe iz Lillea.

Iako su se u Munchenu prvotno nećkali oko angažmana krilnog napadača iz Obale Bjelokosti, u konačnici su spremni isplatiti 75 milijuna eura za njegove usluge, navodi isti izvor. Pepe je minule sezone zabio 22 gola, upisavši još 11 asistencija u Ligue 1, dok je Sane također na 'double-double' učinku sa po 10 golova i asistencija u Premiershipu.

Čini se da je nova era započela u Saebener Strasseu, ali za ovakve transfer treba sačekati i službenu potvrdu.

 

 

 

 

 

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka