vijest

0

Košarkaški Jović: Bivši suigrač Damjana Rudeža prekršio samoizolaciju (FOTO)

25.03.2020 11:05 | Germanijak/V.R.

Ovime bi mogao zaraziti suigrače i ostale zaposlenike kluba.

Veličina slova A A A

Nakon što je Luka Jović došao na udar javnosti u dvije zemlje radi napuštanja Španjolske i odlaska u Srbiju, čime se oglušio na direktivu o samoizolaciji u svrhu sprečavanja širenja moguće zarazom koronavirusom, na Pirenejima se ponovio sličan slučaj u drugom najpopularnijem sportu.

Manu Lecomte je 24-godišnji, za košarkaške pojmove omaleni bek, koji igra za Gran Canariju. Kako javlja Sportando, nije prevalio toliko dug put kao Jović, već je iz kućne karantene otišao trenirati u dvoranu u San Jose Vegu, trening centar svog kluba na rubu najvećeg grada ovog otoka, Las Palmasa.

180 centimetara visoki igrač imao je i Instagram post vezan uz ovaj ''pothvat'' koji je u međuvremenu nestao, a hoće li i kako biti kažnjen, još nije poznato. Razigravač je odradio sve četiri godine NCAA košarke na Miamiju i Bayloru, a nakon što 2018. nije izabran na draftu, neko je vrijeme igrao u G-Ligi. Nakon toga se u Španjolskoj pridružio Murciji (gdje je kratko vrijeme svlačionicu dijelio s našim Damjanom Rudežom) iz koje je prešao u Gran Canariju.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

Free Spins Party

Sudjeluj u Free spins party promociji za novoregistrirane članove i osvoji besplatne vrtnje.

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka