vijest

0

Klopp se prisjetio ludog slavlja: Pijan sam se probudio u nekom kamionu... (VIDEO)

08.09.2019 19:12 | Germanijak/I.G.

Njemački trener zasigurno zna kako proslaviti naslov.

Veličina slova A A A

Jurgen Klopp sada već odavna je na glasu kao osebujan trener, simpatičan i pomalo ekscentričan pred kamerama, u svlačionici autoritet, ali uvijek u sjajnim odnosima s igračima. Osim toga, novi dokumentarac koji radi Amazon o Borussiji Dortmund, doznali smo da zna i poprilično burno proslaviti i naslov prvaka.

Tako je sadašnji trener Liverpoola otkrio kako je proslavio titulu u Bundesligi u sezoni 2010./11. prvi naslov Žuto-crnih nakon devet godina suše.

„Bio sam jako pijan, a mislim da se to jako dobro i vidjelo na meni. Ne sjećam se puno od toga dana. Jedne situacije se doduše poprilično sjećam, a mislim da je nikom još nisam rekao“, započeo je Klopp s prepričavanjem svoje avanture: „Probudio sam se u nekom  kamionu, u garaži. Bio sam sam, toga se sjećam. Sat vremena prije toga nitko se nije pitao gdje sam i što radim te sam vjerojatno zaspao. Nakon toga sam se probudio i sišao s kamiona i bio sam u velikoj radionici.“

„Izašao sam prema dvorištu i vidio siluetu osobe. Zazviždao sam, inače jako glasno zviždim, a osoba je potom usporila. Prišao sam joj, a to je bio Aki Watzke (Hans-Joachim Watzke, sportski direktor Borussije Dortmund). Bili smo jedini u tom ogromnom dvorištu“, otkrio je Klopp jednu anegdotu iz vremena kada je osvojio prvi naslov s Borussijom.

„Sljedeće godine kada smo osvojili naslov, bio sam pri sebi, znao sam svoju mjeru“, dodao je za kraj.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka