vijest

0

Kingsi traže treću za redom, Banda i Eshalon ne znaju bez drame

11.05.2020 09:44 | Germanijak/M.N.

Ruska Liga Pro i danas nudi sjajne tečajeve…

Veličina slova A A A

Tečajevi na rusku Ligu Pro su prejaki. Zašto onda s leda ne uzeti nešto unosno, kad smo još u prilici odigrati po koji tip na natjecanju u kojem se igraju tri trećine u trajanju po deset minuta.

Pogledajte TEČAJEVE Lige Pro 3x10

HOKEJAŠKI TIP |12:55| Ice Banda – Moskovskiy E.

Gosti su u ovom mjesecu dva puta svladali bandu, prvo su ih pomeli s 6:2, da bi u drugom susretu slavili tek nakon penala. Danas ipak očekujemo tvrd meč, ekipe se poznaju sjajno, a to nam garantira uzbudljiv dvoboj koji bi ponovno mogao biti odlučen na penale.

HOKEJAŠKI TIP |16:00| Reaktivatory – Kings Town

Obje ekipe se ne mogu pohvaliti sjajnom formom. Domaćini su vezali tri poraza, od kojih su dva baš od današnjih rivala. Jedan od njih je došao nakon penala, a nekako smo mišljenja da bi i danas trebali gledati utakmicu neizvjesnu do samog kraja.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka