vijest

0

Kepa se vraća u La Ligu?

22.05.2020 12:04 | Germanijak/I.A.S.

Chelsea bi u ovom poslu mogao izgubiti jako puno novaca...

Veličina slova A A A

Prema posljednjim informacijama španjolskih medija, a prvi je vijest donio Sport, Kepa Arrizabalaga mogao bi se vratiti u La Ligu puno ranije od očekivanog.

Španjolac je i dalje najskuplji vratar svijeta budući da ga je Chelsea doveo u svoje redove u ljeto 2018. godine za ogromnih 71 milijuna funti.

Mladi Španjolac, koji je imao velikih problema sa bivšim strategom Bluesa Maurizijom Sarrijem nakon što je odbio izići iz igre u finalu Carabao kupa, ove je sezone trebao imati „iskupljujuću“ sezonu u kojoj su svi očekivali da će u potpunosti demonstrirati svoj vratarski potencijal. Ipak, takvošto se nije dogodilo, a Kepa je i ove sezone branio ispod svih očekivanja skupivši svega 6 „clean sheetova“ u 25 odigranih utakmica u Premier ligi.

Iako mu je tržišna vrijednost pala sa 60 na 32 milijuna eura, Valencia je navodno jako zainteresirana za njegovim uslugama. Iako nema konkretnih detalja, piše se kako bi ga Šišmiši prvo doveli na jednogodišnju posudbu nakon koje bi htjeli imati opciju žele li ga zadržati na Nuevo Mestalli ili ne.

25-godišnjak je dres Furije obukao u 10 navrata, a mnogi smatraju da je mogao još puno više napraviti da se ranije riješio „dječačkih mušica“. Na svu sreću, pred ovim mladićem je još minimalno 10 godina te ima mnogo vremena stvari okrenuti u svoju korist, ali nema nikakve sumnje da su njegove prošle dvije sezone, usprkos osvojenoj Europskoj ligi, u potpunosti za zaborav.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka