vijest

0

Kaubojima nikad veće premije za medalju na SP-u!

11.01.2019 13:15 | Germanijak

HRS se isprsio.

Veličina slova A A A

Hrvatski rukometni savez poslao je reprezentaciju koja će iz sjene prijetiti najboljima, ali zato će mjesto na postolju prikladno honorirati. Zapravo, nikad prikladnije!

Reprezentativci i stručni stožer hrvatske rukometne reprezentacije mogli bi se dobro opariti uzmu li kojim slučajem medalju na rukometnoj svjetskoj smotri koja je jučer započela u Danskoj i Njemačkoj.

"Odlučili smo uoči ovako velike rukometne priredbe koja je iznimno važna HRS-u, dodatno stimulirati naše reprezentativce odlukom o visini nagrada za osvajanje odličja, a i ostalih plasmana na Svjetskom prvenstvu. Iako po financijama zaostajemo za velikim rukometnim silama, iznosi za nagrade u rangu su najvećih saveza,“ poručio je predsjednik saveza Tomislav Grahovac.

Premija za zlato bit će 450 tisuća eura u brugo iznosu, srebro će honorirati 300 tisuća eura, a broncu 100 tisuća eura manje.

Čak i drvene medalje znače neku lovu, četvrto mjesto na svijetu našim će reprezentativcima donijeti 100 tisuća eura premije, a peto, šesto ili sedmo mjesto Savezu vrijede 50 tisuća eura.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka