vijest

0

Kaos u Romi - kapetan i senatori „nasapunali dasku“ Tottiju i bivšem treneru

31.05.2019 09:16 | Germanijak/I.A.S.

Mailovi otkrili pravo stanje stvari u svlačionici Vučice ove sezone.

Veličina slova A A A

Talijanska La Repubblica danas je otkrila kakav se kaos događao u redovima Rome. Naime, talijanski list je dobio prijepis mailova između bivšeg kondicijskog trenera Eda Lippiea i predsjednika Jamesa Pallotte gdje se navodi kako su veterani kluba Kolarov, Džeko, De Rossi i Manolas, navijali i zahtijevali da tadašnji trener Eusebio Di Francesco, sportski direktor Monchi i najveća legenda u povijesti kluba Francesco Totti napuste klub.

ODIGRAJ Tottenham - Liverpool

Lippievi izvori ovih informacija su Del Vescovo i Stefanini, dio trenerskog osoblja koji su bili u Romi, za vrijeme Di Francesca i Monchija.

Za svakog su imali pojedinačne razloge zašto žele da napuste klub. Smatrali su da Di Francescova taktika je totalna ludost, te kako su u njoj previše morali trčati.

Monchija su okarakterizirali narcisoidnim čovjekom koji gleda samo sebe te nije uspio dovesti prave igrače koji bi mogli igrati u 4-3-3 formaciji.

Tottijeva prisutnost u svlačionici po završetku njegove karijere gledala se sa dosta skepse, te su mislili da je on zapravo Di Francescov "špijun" s kojim je bio u odličnim odnosima.

Da nešto nije štimalo u cijeloj priči dalo se vidjeti i na press konferenciji kada se De Rossi opraštao od kluba. U nekoliko navrata De Rossi je „u rukavicama“ kritizirao vodstvo Rome, te je svima bilo jasno kako u Romi baš i ne „cvijeta cvijeće“.

Ovo ljeto u Romi bit će puno promjena jer osim Di Francesca, klub je napustio De Rossi, a uskoro bi trebao i Džeko otići iz kluba. Navodno je mnogo igrača na samom pragu odlaska te će Roma imati pune ruke posla.

 

 

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka