vijest

0

Kalinić konačno pronašao klub koji će mu osigurati vizu za Euro

20.01.2020 12:02 | Germanijak

Dalić mu je rekao kako ga neće zvati na Euro, ne pronađe li klub u kojem će braniti. Kalinićev bivši klub se javio, ali prekasno, već je dogovorio posudbu u Francuskoj.

Veličina slova A A A

Lovre Kalinić, čini se, pri kraju je noćne more koja se zove avantura u Aston Villi. Dolaskom Pepea Reine u tekućem prijelaznom roku iz Milana postalo je jasno kako za hrvatskog internacionalnog golmana nema budućnosti u Birminghamu. Bivša hajdukova jedinica od starta sezone traži izlaz iz Aston Ville, a sad ga je izgleda pronašao, prenose belgijski mediji.

Njegov bivši klub Genk bio je vrlo zainteresiran za Lovrin povratak, jer trenutačno proživljava krizu s golmanima, no nije bio dovoljno brz i Dalićeva jedinica iz Lige nacija dogovorila je transfer u Francusku.

Preciznije posudbu i to u Toulouse, u koji će otići na šest mjeseci, odnosno do kraja godine, a dogovor bi uskoro trebao biti postignut. Nije poznato hoće li ga Francuzi otkupiti na koncu sezone, ali ono što je najvažnije – Kalinić bi trebao dobiti nasušno potrebne minute na golu i kontinuitet među vratnicama koji će ga vratiti u kadar hrvatske reprezentacije za SP.

Dalić mu je, podsjetimo, rekao kako će ga trpiti do konca kvalifikacija, ali ako ne pronađe klub u kojem će standardno braniti, neće ići na europsku smotru. Izgleda kako je uhvatio zadnji vlak za Euro...

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka