vijest

0

Kako vam je kod kuće? Evo kako vam može biti SUPER!

20.03.2020 11:52 | Germanijak

Možete se dobro zabaviti poštujući sve preporuke stručnjaka, ali i lijepo zaraditi.

Veličina slova A A A

Rijetki su oni koji se ovih dana ne žale da ne znaju kako će izdržati ograničene izlaske iz kuće, što je najbolja prevencija od širenja koronavirusa. Stara izreka kaže, što se mora, nije teško. Da se mora, mora se, a zdravlje nacije i životi su u pitanju, ali morali li biti teško? Ne mora!

Ovih dana je važno i mentalno zdravlje, kako bi lakše podnijeli neizvjesnost i cijelu situaciju u kojoj se nalazimo pa na stvari moramo gledati iz pozitivnog kuta. Sigurno su se mnogi od vas prije ove situacije žalili kako od brojnih obaveza ne mogu stići srediti ormare, zamijeniti ljetnu i zimsku garderobu, oprati prozore, spremiti omiljeno jelo po receptu koji iziskuje nekoliko sati, pročitati omiljenu knjigu… Evo vam prilike za uraditi sve to, polako i bez tenzija.

Također, imate svakako puno više vremena za razmišljanje. Sjetit ćete se u jednom trenutku kako je prošlo točno deset dana kako niste bili u omiljenom kafiću, da vam je majci rođendan, da je prošlo šest godina od kad radite u istoj firmi, da vam trebaju za par mjeseci doći rođaci iz inozemstva… I shvatit ćete kako se sve vrti oko brojeva te da brojevi znače život.

I sve u životu se piše brojevima pa čak i sreća.

A brojevi vam ovih dana mogu puno pomoći, da se odlično zabavite kod kuće te da vam donesu lijepu zaradu.

Sve to u sigurnom okruženju, bez kontakta, na stranici Germaniasport.hr u okviru igre Germania Lucky Super G.

Sjetite se svih važnijih datuma, mjeseca u škorpionu, broja dresa omiljenog igrača, možda vam baš ti brojevi omoguće da postanete milijunaši na Germania Lucky Super G! Registracija je jednostavna, kao i online uplata i isplata, ne morate ići nigdje.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Shutterstock)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka